Inici‎ > ‎Formació‎ > ‎

La Formació del sector: Qualificacions Profesionals

CCOO fa temps que treballem en la linea d'aconseguir un reconeixement a la nostra feina i especialitats. 
Voliem que existís una formació específica del sector Cicle Integral de l'Aigua, on poder desenvolupar-nos i creixer com treballadors en el nostre nivell de coneixements teòrics i se'ns reconegués la nostre experiencia.
Ho vam aconseguir amb les Qualificacions Profesionals.

Al 2011 es va produir per primera vegada la fase d'Acreditació de Competències, (Acredita't) llançant 300 places, on 206 company@s del sector van obtenir l'acreditació d'Unitats de Competències.

Després d'aquest important pas, ens haviem quedat estancats.
Des de CCOO hem aconseguit que al Conveni Autonòmic de l'Aigua, al seu artícle 10, hi hagi un compromís explícit de la Patronal de promoure les Qualificacions i fer el posible per la seva inclusió als plans de formació de les empreses del sector.

Tant és aixì que ja s'ha produït (27/01/2015) la primera reunió de la comisió paritaria del conveni que s'ha d'encarregar del desenvolupament i aplicació de l'article 10.

Com podeu veure als arxius que annexem a continuació i es complementen amb la informació penjada a la Pestanya de Formació d'aquest web, el tema comença a avançar.

Objectiu 1: 
- Es convoqui un altre Acredita't pel 2015, que possibiliti a mes gent del sector iniciar el procediment.

LLEGIU ACTA DE LA PARITARIA QUE ANNEXEM. ANEM PER BON CAMÍ.  

Gairebé està assolit aquest objectiu. Podeu veure-ho en les actes de la paritaria. En breu sembla que es signarà conveni per convocar Acredita't 2015.


Formació


Comments